De Maxus Pick-Up T90 EV.
Robuust. Avontuurlijk. 100% elektrisch

Europa's eerste elektrische puck-up:
De Maxus T90 EV.

  • > Al vanaf € 54.990,-
  • > WLTP stadcyclus 471km
  • > 5 jaar fabrieksgarantie
  • > Leverbaar begin 2024


Europa’s eerste Elektrische pick-up is hier, de Maxus T90 EV. De toekomt staat voor de deur, een schonere wereld is nodig, de Maxus T90 EV biedt een uitstekend antwoord op deze veranderende wereld. Alle functionaliteiten die u zoekt in een pick-up, echter dan 100% elektrisch aangedreven.

De nieuwe Maxus T90 EV biedt ultiem comfort door de aangename, krachtige en stille aandrijf lijn met een range tot wel 471 km (WLTP stadscyclus). Door de krachtige aandrijflijn biedt de ET90 EV een trekvermogen van wel 1.000kg. Het robuuste karakter en de agressieve uitstraling van de T90 EV doet zich meten aan de norm, Alle gemakken, zonder vervuiling. Vooralsnog is de T90 EV er als efficiënte 2 wiel aangedreven variant, die er voor zorgt dat de pick-up met de soepele elektrische aandrijflijn de prestatie biedt die u verwacht van een pick-up.

Technische specificaties

  • Laadruimte achterruimte: 1.485mm lang of 1.510 mm breed
  • Actieradius: tot 471 km WLTP
  • Laadvermogen: tot 925 kg


Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie zoals specificaties als subsidievoordelen. Direct een proefrit maken? Dat kan ook!


Boek een proefrit


EV Centre de Poort is dé Maxus dealer van Midden Nederland

Functionaliteit
Comfort en gemak. 100% elektrisch.:


De nieuwe Maxus T90 EV is een volwaardige dubbele cabine. Ga op avontuur, alleen of met 5 personen. De Dubbele Cabine garandeert steeds het optimale evenwicht tussen ruimte in het interieur en de eenvoudig bereikbare laadbak.


Ervaar het comfort en gemak van elektrisch rijden, zonder in te boeten op ruimte en toegankelijkheid. Laad materiaal tot wel 1.485 mm lang of 1.510 mm breed in de laadruimte. De standaard aanwezige coating in de laadbak verhindert daarnaast het heen en weer schuiven van uw materiaal en beschermt de laadbak van slijtage. Met een nuttig laadvermogen van 925 kg bent u bovendien zeker dat niets achter hoeft te blijven.


De Maxus T90 EV is standaard voorzien van alle luxe, naast Apple Carplay is er ook standaard een opstaptreden die samen met de handgrepen in de A-stijl instappen gemakkelijk maakt.Boek een proefrit

Uitrusting


Ergonomie:
De Maxus T90 EV beschikt over elektrisch verstelbare stoelen om eenvoudig de ideale zitpositie in te stellen. De simili-leder stoelbekleding zorgt er bovendien voor dat u zich na een lange dag kan ontspannen. U kunt zonder problemen instappen in uw werkkleding, de lederen bekleding is zeer stevig en eenvoudig af te doen.


Comfort:
Met de Maxus T90 EV is elektrisch rijden fijn en comfortabel. De handige knop voor de automaat laat zich vlot en intuïtief bedienen en dankzij de fluisterstille elektromotor is het aangenaam stil aan boord.


Aansluitingen:
De T90 EV biedt tal van aansluitingsmogelijkheden in het interieur. Zo beschikt hij over 2 USB poorten, een 12 V en een 220 V aansluiting. Dankzij deze aansluitingen laadt u moeiteloos uw elektrische apparaten gedurende uw drukke werkdag.


Rijkelijk uitgerust:
Het interieur van de Maxus T90 EV valt op door de verzorgde afwerking en de zeer complete standaarduitrusting. Een 10,25" touchscreen met Apple CarPlay en Android Auto en een hoogwaardige achteruitrijcamera: de T90 EV heeft het allemaal.

Technologie
100% Elektrisch. 100% kracht.


De Maxus T90 EV is uitgerust met een krachtige elektromotor met een vermogen van 130 kW (177 pk) en een koppel van 310 Nm. Daarmee zorgt de T90 EV voor een pittig acceleratievermogen en een ongezien klimvermogen.


De T90 EV is uitgerust met de nieuwste Lithium Iron-Fosfaat batterij (89 kWh), die vrijwel onbeperkt oplaadbaar is. Maxus geeft u maar liefst acht jaar garantie op de batterij. De Maxus T90 EV geeft u een stadscyclus tot maar liefst 471 km volgens de WLTP-cyclus.


Met de standaard 11kW AC-lader aan een doorsnee wallbox duurt een volledige laadcyclus slechts 9 uur. Daarnaast heeft de Maxus T90 EV standaard een DC-snellaad mogelijkheid. Daarmee laadt u in amper 10 minuten al 100 km extra rijbereik. Na 45 minuten is alweer 80% van de batterijcapaciteit beschikbaar.


De Maxus T90 EV is uitgerust met een krachtige elektromotor mBoek een proefrit

Boek een proefrit